///This page is powered by Blogger. Isn't yours?///

///Brødrenes Blog///

Forside

27.12.02

Så er jeg tilbage på pinden - dvs. jeg kom faktisk tilbage til København i går aftes, men måtte lige bruge et par timer på at rense keyboardet for den cola jeg hælde ned i det før jul. Men nu er jeg online igen.
Fejrede jul hos mine forældre sammen med broderen og hans ældste datter Signe.
Udbyttet: 2 strygejern og et gavekort til en odenseansk møbelforretning - sidstnævnte blev hurtigt omsat til kontanter, da jeg ikke havde den vilde lyst til at slæbe et TV-bord med IC3'eren. Det ene(sidste) strygejern får lov at lide byttedøden også - mangler kraftigt et bræt til at matche det andet(første).
René Bjørn 14:32

23.12.02

Så er juleræset klart til at toppe. Sidste arbejdsdag på soldaterhjemmet i torsdags. Fredag formiddag fik jeg styr på julegaverne til Sjællands-siden og afleverede dem hos mormor og morfar i Albertslund. Fredag aften til lørdag besøg af et par venner fra Jylland, der skulle se Ringenes Herre og købe computer. Lørdag aften jule-sjow for KMU København. Søndag efter kirke var det tvingende nødvendigt at få vasket op - derefter ordne de sidst julegaver. Om 30 sek. kaster jeg røg... og rejser til Odense, hvor niecen holder fødselsdag. Selve juleaften skal foregå hos mine forældre.
René Bjørn 14:59

19.12.02

Goddag og farvel!
I går eftermiddags var der så afskedsreception for mine kolleger i Høvelte: John og Solveig. De synes, at det nu er på tide at vende tilbage til Jylland. Der var en del gæster og talere. Vi har ikke set meget til hinanden privat - men haft et fint arbejdsfællesskab - f.eks. omkring lodsedler.
Det har været svært at finde deres afløsere, men heldigvis er det nu lykkedes at få i hvert fald en midlertidig ordning på plads. Peter Ng, som jeg kender godt skal være konstitueret leder derovre. Må se, om vi ikke kan få arrangeret et netværksparty.
René Bjørn 13:02

En lang gåtur
Er ved at være menneske igen efter jeg kom hjem kl. 5 i går morges fra snig-premiere på "Ringenes Herre - de 2 tårne". Fed film - men lidt langtrukken ind imellem. De går og går og går. Ifølge et par kammerater er dette dog helt i tråd med Tolkiens bog-forlæg, så det er vel, som det skal være.....
Havde arrangeret en lille tur, hvor de værnepligtige kunne melde sig til - vi blev 9 i det hele. Da vi kom ned til biografen i Allerød viste det sig, at 16 af de nye konstabler, der er i gang med den restende uddannelse havde taget turen fra skydelejren i Jægerspris - nogle endda i uniform. Det var ikke alle, der var lige friske - men de fleste kom igennem filmen uden af falde afgørende i søvn.
René Bjørn 12:55

9.12.02

Det ser jo ud som om det virker - dog passer tiden ikke - det må jeg kigge på i morgen.
René Bjørn 03:22

Så er brødrenes weblog igen på banen.

Ved ikke helt, hvad der er sket med vores gamle blog - men den var heller ikke blevet brugt særligt meget. Indholdet beløb sig til nedenstående:
[1/20/2002 12:40:05 AM | René Bjørn Buchhave]
Har her til aften bestilt domænet udsendt.dk til et projekt, jeg har overvejet og nogen tid: Et site, hvor tidligere udsendte soldater kan registrere sig og finde gamle "buddies". Røvere og gamle fotos. Oprettede for nogle dage siden www.udsendt.igroups.dk - et debatforum til samme formål.
[edit]

[1/14/2002 5:26:36 PM | René Bjørn Buchhave]
Så er trænings-sæsonen begyndt. Jeg var ude og løbe her til morgen (D.v.s. da jeg stod op ved 14-tiden). Jeg tog en tidligere afprøvet rute på et ukendt antal kilometer - tid: 16 minutter. Overvejer efterfølgende at erhverve domænet sportsidiot.dk.
[edit]
René Bjørn 02:49